Scène uit 'The Pink Sheep of the Family'.
Scène uit 'The Pink Sheep of the Family'. Foto: Jostijn Ligtvoet

Voorstelling The Pink Sheep of the Family

Algemeen

NIJMEGEN - The Pink Sheep of the Family keert terug als onderdeel van het meerdaagse Rainbow Collective Festival. Zaterdag 27 mei om 20.30 uur is de voorstelling van regisseur Corinne Heyrman te zien in LUX Nijmegen.

In The Pink Sheep of the Family geven trans personen uit verschillende generaties hun perspectieven op zowel gekozen als biologische familiebanden. Hoe ziet een gekozen familie eruit en wat ben je dan van elkaar? En wat als je juist niet bij een groep wil horen, als je past voor het hokje? Zij delen hun persoonlijke verhalen en tegelijk is het een doorlopend gesprek over vloeibaarheid, mogelijkheden en verbindingen tussen mensen.

Corinne Heyrman (1994) is schrijver, theater- en podcastmaker. Ze vertelt verhalen in verschillende vormen, steeds in nauwe samenwerking met de maatschappij en werkelijkheid. Als podcastmaker is Corinne verbonden aan collectief Horens. Ze treedt heel graag op met haar teksten en stond o.a. op Crossing Border, Lowlands, Winternachten.

In Nijmegen vindt op 26, 27 en 28 mei het Rainbow Collective Festival plaats. Dit festival staat in teken van een inclusief Nederland met gelijke rechten en acceptatie van LHBTIQA+-mensen. Iedereen is welkom om rondom dit thema te komen genieten van film, theater, kunst, stadswandelingen en meetups. Voor meer informatie ga naar www.rainbowcollectivefestival.nl.