Ravage na de brand.
Ravage na de brand. Foto:

Museumpark start crowdfunding voor nieuw busje

Cultuur voor iedereen toegankelijk

HEILIG LANDSTICHTING - Ruim een maand geleden verwoestte een heftige brand de technische dienst van Museumpark Orientalis. Niet alleen al het gereedschap, maar ook het elektrische busje ging verloren. Met dat busje werden bezoekers die minder goed ter been zijn naar de verschillende historische dorpjes gebracht.

Hulp en steunbetuigingen kwamen vanuit vele hoeken. Camping de Oude Molen stelde haar treintje tijdelijk beschikbaar zodat mindervalide bezoekers een fijn dagje uit konden blijven beleven. Verschillende mensen vonden op zolder of in hun schuur nog allerlei bruikbaar gereedschap; van spijkers tot een bosmaaier.

Duidelijk is geworden dat de verzekering niets uitkeert om het elektrische busje te vervangen. Dit betekent dat er nu geen vervoer meer is voor mensen die slechter ter been zijn. Op het uitgestrekte Museumpark is dat juist zo hard nodig! Daarom doet het Museumpark een oproep: help een nieuw busje mogelijk maken! Met iedere euro komt een rondje in de nieuwe bus dichterbij. Als dank voor ieders steun heeft het Museumpark een aantal leuke bedankjes tegenover de donaties gezet.

-Tot 100 euro: jij draagt het nieuwe busje. 
-Vanaf 100 euro: jij bent uitgenodigd voor een dagje onbeperkt rondgereden worden in het nieuwe busje.
-Vanaf 1000 euro: je bent welkom voor een privérondleiding achter de schermen voor 20 personen.
-Vanaf 1500 euro: neem je collega’s of werknemers mee voor een teamuitje op maat voor 20 personen.
-Vanaf 2500 euro: ga samen met het Museumpark rond de tafel en opper je eigen idee!

Je kunt doneren via de website www.museumparkorientalis.nl/crowdfunding. "Ook doorsturen of op andere manieren delen helpt!"

Afbeelding
Afbeelding