Spreekuur oud-stadsdichter

NIJMEGEN - Wie dichterlijke aspiraties heeft en zijn of haar werk graag eens zou bespreken met een andere dichter kan terecht bij oud-stadsdichter Marijke Hanegraaf. 

Elke donderdagmiddag om 14.00 uur houdt zij poëziespreekuur. Nuttig als u bijvoorbeeld werkt aan een inzending voor een schrijfwedstrijd, maar ook meer professionele dichters kunnen terecht voor feedback.

Afspraak maken

De spreekuren zijn in het Poëziecentrum Nederland gevestigd in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. Via spreekuurpcn@gmail.com kun je een afspraak maken.


Circus Renz in Nijmegen

NIJMEGEN - Circus Renz Berlin is weer op tournee in Nederland en komt van vrijdag 26 mei t/m zondag 4 juni naar Nijmegen. De tent wordt opgebouwd in het Goffertpark aan de Goffertweide.

Voorstellingen zijn op vrijdag 26 mei 17.00 uur; zaterdag 27 mei 15.00 uur; zondag 28 mei mei 13.00 uur; maandag 29 mei 15.00 uur; donderdag 1 juni 17.00 uur; vrijdag 2 juni 17.00 uur; zaterdag 3 juni 14.00 uur en zondag 4 juni 13.00 uur. Kaarten koop je online of aan de circuskassa.

Bij de familie Renz staan paarden centraal in hun programma maar zijn er ook acrobaten die op de grond of in de lucht hun kunsten vertonen en zou de clown nog langs komen om jullie te laten lachen? De familie Renz neemt het hooggeëerde publiek samen met artiesten mee in een modern circusprogramma wat ruim twee uur zal duren (inclusief pauze). Meer info en kaarten www.circus-renz.nl

De kassa is één uur voor aanvang van de show geopend. Meer info en kaarten: www.circus-renz.nl.

Koopjesroute

KEKERDOM - Op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) heeft tussen 11.00 en 15.30 uur in Kekerdom de Koopjesroute plaats. Op verschillende plaatsen in het dorp worden vanaf de eigen oprit of bij het huis tweedehandse en/of zelfgemaakte spulletjes verkocht. Een plattegrond met de adressen van de deelnemers aan de Kekerdomse Koopjesroute is verkrijgbaar bij de deelnemers of kijk op de website www.kulturhuskekerdom.nl.