Aanbouw in wording.
Aanbouw in wording. Foto:

Bouwbedrijf Van Erp voor al uw (ver)bouwwensen

NIJMEGEN/MALDEN - "Ik heb altijd al in de bouw gezeten en dan vooral voor allerlei timmerwerkzaamheden. Zo'n vijf jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en heb ik me bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als zelfstandig Bouwbedrijf Van Erp", aldus Arnold van Erp.  

Arnold heeft een professioneel team om zich heen verzameld van onder meer tegelzetters, elektriciens en stukadoors. "We kunnen elke klus aan. Denk aan verbouwingen, tegel- en meubelwerk. Van het neerzetten van een complete woning tot het renoveren van de badkamer, het plaatsen van een dakkapel, het realiseren van een aan- of uitbouw, het toilet betegelen of het stucen van de gang. Een kleinschalige klus of een intensieve verbouwing: we hebben zowel de kennis als de mensen en materialen in huis." 

Bouwbedrijf Van Erp werkt uitsluitend met materialen voorzien van kwaliteitskeurmerken. Goed materiaal zorgt immers voor een optimaal eindresultaat. Door zijn jarenlange ervaring is Arnold in staat allerlei bouwtechnische diensten uit te voeren. "Werken met een betrouwbaar en flexibel team geeft niet alleen mij maar ook de klant vertrouwen. Ze zijn elk in hun eigen specialisme op en top professionals." 

"Wat het mooie is van mijn werk? Dat je samen met je team echt iets opbouwt. Je laat zeker bij een verbouwing of aanbouw iets tastbaars achter. Je geeft een stukje van jezelf door aan anderen. Altijd leuk om samen iets op te bouwen en de mensen blij te maken."  

Voor meer informatie:

Bouwbedrijf Van Erp 
tel. 06 - 2222 9917
info@bouwbedrijfvanerp.nl
www.bouwbedrijfvanerp.nl


Roxane van Iperen over haar roman 'Dat beloof ik' 

NIJMEGEN - Na de non-fictie bestsellers 't hooge Nest' en 'Eigen welzijn eerst' heeft Roxane van Iperen nu een roman geschreven met de titel 'Dat beloof ik'. Over de totstandkoming van dit boek wordt zij zaterdag 3 juni bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers aan de Marikenstraat 29 in Nijmegen geïnterviewd door haar uitgever Jasper Henderson. Na afloop is er een signeersessie.

‘Dat beloof ik’ is het verhaal van een meisje dat alles in haar jonge leven moet bevechten om overeind te blijven. En uiteindelijk voor een onmogelijke keuze komt te staan. Aanvang 16.00 uur. Gratis entree, wel graag aanmelden via tel 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl. 

Over 'Dat beloof ik'

De twaalfjarige M. groeit op in twee werelden. Thuis is er chaos en geweld, op school past ze zich geruisloos aan. Haar ouders zijn continu op de vlucht - voor de buitenwereld, elkaar, hun eigen demonen - en sleuren M. mee, van dorp naar dorp, van school naar school. 

Ze zoekt haar heil in de natuur en bij andere buitenstaanders - de bewoners van een vakantiepark, de reizigers in een woonwagenkamp, een groep kunstenaars in het bos. Maar nergens krijgt ze de kans om wortel te schieten, of, belangrijker nog: om met iemand een gedeeld verleden op te bouwen. Voor iedereen is ze slechts een voorbijganger. En als er niemand getuige is van je leven, besta je dan wel? 

Bekroond

Roxane van Iperen is de auteur van 'Schuim der aarde', 't Hooge Nest', 'De genocidefax' (Boekenweekessay 2021) en 'Eigen welzijn eerst'. In 2021 verzorgde ze de 4 mei-lezing. Haar werk werd diverse malen bekroond en is inmiddels in 14 talen vertaald.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding