Helen de Vries heeft dit jaar het podiumprogramma voor LUX gemaakt.
Helen de Vries heeft dit jaar het podiumprogramma voor LUX gemaakt. Foto: Marcel Krijgsman

LUX lanceert podiumprogramma 23-24

Algemeen

NIJMEGEN - LUX heeft haar podiumprogramma 2023-2024 bekendgemaakt: 100+ voorstellingen en concerten met grote existentiële thema’s en kleine liefdevolle verhalen. Het volledige programma is vanaf nu te bekijken op lux-nijmegen.nl/podium.

Dit jaar heeft Helen de Vries het podiumprogramma voor LUX gemaakt. “Het is een te gekke mix van voorstellingen en concerten geworden. We hebben een aantal succesvoorstellingen naar Nijmegen kunnen halen, zoals Saman Amini’s Integratieplan en De Grote Oorlog van Hotel Modern. Weer vele jonge makers en talenten maken met onder andere ISH Dance Collective, Het Debuut, Conny Janssen Danst en Theater a/d Rijn in onze theaterzaal hun debuut.” 

“Persoonlijk kijk ik enorm uit naar de internationale vlakkevloervoorstelling Sawdust Symphony. Deze totaalervaring moet je wat mij betreft als theaterliefhebber absoluut eens live hebben meegemaakt.”

Met korting theater, muziek en dans bezoeken? Dat kan. Denk aan de LUX Vriendenpas, de LUX Podiumpas, de Strippenkaart voor nieuwe makers en de Strippenkaart dans. 

Koop nu je kaarten via de website www.lux-nijmegen.nl.