Werkgroepleden buurtfeest Altrade.
Werkgroepleden buurtfeest Altrade. Foto:

Buurtfeest voor wijkbewoners Altrade

NIJMEGEN - Leden van Buurtvereniging Altrade verzorgen zondag 11 juni hét buurtfeest voor alle bewoners van de wijk Altrade. Voor jong en oud zijn er van 15.00 tot 21.00 uur activiteiten binnen en rondom het Judogebouw aan de Fagelstraat in Nijmegen.

Zowel binnen als buiten het judogebouw is er 11 juni van alles te doen en te zien. Dit in het kader van elkaar op een ontspannen manier ontmoeten en aandacht hebben voor elkaar. Buurtbewoner Marlot verzorgt een les Bodyfit. Daarnaast is er een demonstratie worstelen en zelfverdediging en verzorgt de Nijmeegse Judovereniging een workshop judo. 

Buiten zijn er activiteiten zoals een workshop Petanque (jeu de boules), een springkussen voor de kinderen en je kunt basketballen en sjoelen. Foodtruck Foodtreffelijk zorgt voor een kleine prijs voor eten. Entree en deelname aan de workshops zijn gratis. De organisatie zorgt voor gratis koffie, thee en iets lekkers. Voor andere consumpties betaal je een klein prijsje.

De wijk Altrade loopt van Groesbeekseweg tot Berg en Dalseweg. In het zuiden loopt de buurt tot ongeveer de Van Santstraat en eetcafé Grut aan Berg en Dalseweg.
Buurtbewoner Shelly heeft een fotowedstrijd bedacht waaraan jong en oud kan meedoen. Maak een foto van jouw 'pareltje van de wijk' en stuur de foto vóór 8 juni in naar M.l.fliers@gmail.com ovv Fotowedstrijd. Zet in de mail jouw naam en leeftijd. Meer info over programma: www.altrade.nl