De presentatie van het voorlopige eindbedrag.
De presentatie van het voorlopige eindbedrag. Foto:

Mooi bedrag bijeengefietst voor meer kankeronderzoek

BERG EN DAL - Het fietsevenement Zeven voor Leven in de heuvelachtige omgeving van Berg en Dal heeft een voorlopig eindbedrag opgeleverd van 72.774 euro.

Het doel van Zeven voor Leven is om geld op te halen voor onderzoek naar en preventie van kanker. Het overgrote deel van het opgehaalde donatiegeld gaat naar het Radboud Oncologiefonds. 

Een klein deel wordt dit jaar geschonken aan Stichting Tegenkracht, zij bieden sport- en beweegprogramma's aan voorafgaand, tijdens en/of na de behandeling van kanker.

Voor het eerst was er als side event een wandeltocht van 7 km uitgezet door studenten van het ROC Nijmegen, ook deze opbrengst kwam ten goede aan Zeven voor Leven. Aan het eind van de middag vond de Zeven voor Leven Memorial Ride plaats, een kort rondje van 10 km waarbij iedereen kon aansluiten en op een speciale manier kon gedenken. Voor meer informatie kijk op: www.zevenvoorleven.nl

Adverteren

NIJMEGEN De Brug Nijmegen is het perfecte medium om jouw advertentie onder de aandacht te brengen in je directe omgeving. Bel voor meer informatie naar Nick van Boxtel, 06-10363399, 0481-200002 of stuur een email-bericht naar nick@starterspers.nl