Kom ook voetballen bij Orion.
Kom ook voetballen bij Orion. Foto: Dennis Peters Sportfotografie

Trainingsstage bij Orion

Algemeen

NIJMEGEN - Sv Orion biedt jeugdvoetballers uit Nijmegen en omgeving die zich willen ontwikkelen de mogelijkheid om kennis te maken met de jeugdopleiding van Orion middels een trainingsstage. De trainingsstages zijn bedoeld voor zowel jongens als meiden en staat open voor zowel veldspelers als keepers. De trainingen zijn bedoeld voor niet-leden. 

De speler of speelster traint – afhankelijk van het huidige speelniveau – in de periode maart tot en met mei enkele keren mee met één of meer van de jeugdteams van Orion. 

De trainingsstage is vooral bedoeld voor potentiële jeugdselectiespelers maar ook als je weinig of geen voetbalervaring hebt of niet in een selectieteam wilt spelen ben je welkom. In die situatie wordt er gekeken of er plaats is in één van de (recreatieve) basisteams. Na afloop van de stageperiode wordt er in onderling overleg bepaald hoe een vervolg eruit komt te zien. De trainingsstage is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. In juni worden de teams voor het nieuwe seizoen ingedeeld.

Orion is met circa 1500 leden de grootste amateurvoetbalvereniging in Nijmegen. Orion heeft jeugdteams in iedere leeftijdscategorie en op elk niveau. Sportiviteit, respect en voetbalontwikkeling staan hoog in het vaandel. Aanmelden via website www.sv-orion.nl/nieuws/trainingsstage-jeugdselectie.html