Festival TREK zoekt talent uit Nijmegen

NIJMEGEN - Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, is voor komend seizoen op zoek naar talent. Van 31 mei tot en met 2 juni komen creatieve acts uit Nijmegen en regio in aanmerking voor een podiumplek in het Hunnerpark in Nijmegen. 

Festival TREK staat - naast een gevarieerd aanbod van mobiele foodtrucks - garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In het Hunnerpark is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept daarom singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via festival-trek.nl/inschrijven-cultuur-talent.

Op het festivalterrein is er naast het overdekte hoofdpodium een extra ruimte gecreëerd waar uiteenlopende acts acte de présence kunnen geven in een ontspannen setting. Ook zijn er optredens mogelijk in de intieme theatertent. 

“Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik jullie in het Hunnerpark om te schitteren op één van de podia van Festival TREK”, aldus de ‘BurgeRmeester van TREK’.

Acts en optredens kunnen variëren van intieme podiumoptredens, tot disco klassiekers van de DJ, en van bijzondere dansacts tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse Oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in het stadspark een nostalgische kermisklassieker.