Photo31 in Brebl

NIJMEGEN - Brebl aan de Waalbandijk 14D in Nijmegen vormt zondag 24 maart het decor voor Photo31 - editie 56. Met een interview met drie fotografen over hard werken, doorzettingsvermogen en de route naar succes. Met (het werk van) Nynke Brandsma, Nele van Canneyt en Julie Hrudová.

Voor liefhebbers van fotografie, aangeboden door FotoEventNijmegen. Van 14.30 tot 16.00 uur. Entree 10,00 euro. Tickets via www.ticketkantoor.nl/shop/FEN240324. Meer info: www.photo31.nl. 

Spraakherkenning in Windows 

NIJMEGEN - De HCC!Seniorenacademie afdeling Nijmegen houdt op dinsdag 2 april een bijeenkomst over ‘Spraakherkenning in Windows’. Geen gedoe met muis en toetsenbord, maar gewoon praten tegen een computer die je dan nog verstaat ook. 

In de afgelopen tijd is kunstmatige intelligentie (AI) bezig aan een opmars. Op het terrein van creatie van teksten en afbeeldingen en spraaktechnologie lijken de mogelijkheden bijna onbeperkt. Deze presentatie gaat met name over spraakherkenning (dicteren - commanderen) zowel in Windows, als in MS-Word. Je bent van harte welkom in wijkcentrum Hatert aan de Couwenbergstraat 22 in Nijmegen. Aanvang 10.00 uur en de toegang is gratis.

De Seniorenacademie is een interessegroep van de HCC! De vrijwilligers van de Seniorenacademie interessegroep helpen senioren in de digitale wereld. 

Lustrumshow 
Buiten Bereik

NIJMEGEN - Theatersport is een vorm van improvisatietheater waarbij alles ter plekke wordt bedacht aan de hand van suggesties van het publiek. Het 30-jarig jubileum van Buiten Bereik op vrijdag 12 april in de Lindenberg in Nijmegen wordt een avond om nooit te vergeten! Laat je verrassen door hilarische scènes, onverwachte wendingen en interactie met het publiek. Aanvang 20.30 uur, entree 10,00 euro.

Adverteren

NIJMEGEN - Adverteren in De Brug Nijmegen? Voor meer info neem contact op met Nick, tel. 06-10363399 of nick@starterspers.nl