(Foto: TWC 't Verzetje)
(Foto: TWC 't Verzetje) Foto:

Introductie voor de jeugd

BEMMEL – Ben je tussen 8 en 12 jaar oud en wil je weten of wielrennen een sport is die bij je past? Kom dan naar op zaterdag 6 april naar de introductietraining van TWC ’t Verzetje in Bemmel. Je hebt geen fietservaring nodig en zelfs geen wielrenfiets of helm, want die spullen kun je lenen. Wat je wel mee moet nemen is sportkleding, een bidon en liefst ook fietshandschoentjes. 

Bij de introductietraining staat plezier voorop. Je leert in een veilige omgeving spelenderwijs onder meer remmen, sturen en fietsen in een groep. Bij droog weer verzamelen we om 14.00 uur bij het clubhuis aan de Sportlaan 1b in Bemmel. We fietsen vervolgens samen naar de baan van skeelervereniging BOD De Sprinters voor de training. Rond 16.00 uur zijn we weer terug bij het clubhuis. Ouders zijn uiteraard welkom om te komen kijken.

Meedoen? Meld je aan via jeugd@twctverzetje.nl. Je kunt dit mailadres ook gebruiken als je nog vragen hebt. Bevalt de introductietraining, dan mag je nog twee keer op dinsdagavond vrijblijvend meetrainen. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden of niet. Ben je ouder dan 12 jaar en heb je al wat ervaring? Ook dan ben je welkom om een keer op dinsdagavond mee te komen trainen. Stuur dan een berichtje naar bovenstaand emailadres.


Meer informatie en sfeerimpressies zijn te vinden op onze website: www.twctverzetje.nl.