Activiteit aanmelden voor Zomerprogramma voor Senioren 2024

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Het boekje “Zomerprogramma voor Senioren” staat boordevol leuke activiteiten voor ouderen die in juli en augustus plaatsvinden. Er is een ruime keuze aan culturele, creatieve, ontspannings-, beweeg- en ontmoetingsactiviteiten. Het gaat om activiteiten in het sociale domein die gratis of tegen een kleine kostprijs aangeboden worden. Commerciële activiteiten worden niet in het boekje opgenomen. Alle activiteiten in het boekje vinden plaats in Nijmegen.  

Boekje verspreid door heel Nijmegen 

Het papieren boekje wordt vanaf eind juni verspreid via o.a. de bibliotheken, wijkcentra, woningstichtingen en gezondheidscentra. Er bestaat daarnaast ook een digitale versie. Om een indruk te krijgen van het boekje kun je kijken op https://www.bindkracht10.nl/projecten/zomerprogramma/ 

Meld jouw activiteit aan 

Sinds 2018 maakt en verspreidt Bindkracht10 het boekje. In de week van 8 april wordt een mailing rondgestuurd. Daarmee kunnen activiteiten aangemeld worden. Organisaties die in afgelopen jaren in het boekje vermeld waren, krijgen automatisch een mail. Maar er zijn vast nog organisaties die niet op de lijst staan. 

Organiseer je in juli of augustus een leuke activiteit voor ouderen die je in het boekje opgenomen wilt zien? En heb je geen mail van Bindkracht10 ontvangen? Neem dan contact op met de redactie van het boekje via zomerprogramma@bindkracht10.nl. Ook voor meer informatie kun je mailen naar dit adres.  

De deadline voor het aanleveren van activiteiten is 6 mei.