Afbeelding
Foto: Carmen Kemmink

Eva Eikhout presenteert ‘Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen’

zaterdag 11 mei 2024 16:00

NIJMEGEN - Eva Eikhout presenteert zaterdag 11 mei bij Dekker v.d. Vegt ‘Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen’ want Eva heeft wél armen en benen - ze zijn alleen korter. En hoewel dat al uniek is, is Eva’s leven dat sowieso. Eva wordt geïnterviewd en na afloop zal ze signeren. 

In haar boek laat Eva ons zien wat ze allemaal meemaakt in een jaar. Van werk, dates, feesten, presentatieklussen en facetimen met haar ouders, tot pgb-frustraties, verhuizen, koffiedrinken, televisieoptredens en: verliefd worden. De presentatie begint om 16.00 uur. Graag aanmelden via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Eva (1996) groeide op in Groesbeek en volgde daar regulier onderwijs. Na de havo (in Nijmegen) te hebben afgerond, volgde zij de studie Communication and Multimedia Design. Daarna begon ze een eigen onderneming in media producties en volgde ze met succes de BNNVARA Academy. Ze werkt als redactrice en presentatrice. Ze maakte o.a. de YouTube series ‘Weet Wat Je Date’ (2020) en ‘Eva en de Eva’s’ (2021). 

Ze is ambassadeur van Uniek Sporten en maakt samen met Marcel Maijer de podcast ONBEPERKT. Eva werkt als dagvoorzitter, moderator en motivational speaker. Zij weet maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen en mensen te inspireren door te vertellen over de hindernissen die zij doorstaat wegens haar lichamelijke beperking. Dit in combinatie met rake zelfspot. 

Locatie