Buitenbioscoop aan de Waalkade

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - C-NIMMA presenteert van 7 tot en met 13 augustus een buitenbioscoop aan de Nijmeegse Waalkade met een line-up van klassiekers. Zo worden op een groot LED scherm onder andere ‘Pulp Fiction’, ‘Notting Hill’ en ‘The Lion King’ vertoond met op de achtergrond de Waalbrug.

C-NIMMA, een samenwerking tussen lokale ondernemers Rosa van den Groenendaal en Stan de Waard, biedt filmfanaten de mogelijkheid om te genieten ‘van de beste films in een unieke en sfeervolle omgeving’. ‘Gelegen aan de Waalkade, met uitzicht op de iconische bruggen en de langzaam stromende rivier en ondergaande zon, vormt C-NIMMA de perfecte locatie voor een zomerse bioscoopervaring”, aldus de initiatiefnemers.

Bezoekers kunnen plaatsnemen in comfortabele zitzakken of strandstoelen en zeven avonden lang en twee middagen genieten van de beste, grappigste of meest romantische films. Voor snacks en verfrissende drankjes wordt gezorgd. 

Het aantal zitplaatsen is beperkt en de kaartverkoop voor C-NIMMA begint dinsdag 13 juni om 16.00 uur. Tickets verkrijgbaar via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/c-nimma-an-outdoor-cinema-experience

Voor meer informatie en updates over het programma volg C-NIMMA op social media https://www.instagram.com/cnimma_nijmegen/