De Lindenberg zet de koffie in museum De Bastei

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Vanaf heden zet de Lindenberg de koffie in het museumcafé van De Bastei. Deze unieke samenwerking kwam tot stand door het vertrek van Droom! uit de horeca van het museum. De Bastei vond een nieuwe partner in het naastgelegen Lindenberg Cultuurhuis.

Tijdens openingstijden van het museum is het museumcafé geopend voor een kop koffie, lunch of borrel. Hans Hooijmaijers, directeur van De Bastei: “De horeca in De Bastei biedt een sociaal moment waarin bezoekers nog even nagenieten. Ze kunnen hier hun ervaringen met elkaar delen voor ze de wereld weer instappen. We zijn blij dat we met de Lindenberg een partner vonden die hier op een mooie manier invulling aan geeft.”

Teddy Vrijmoet, directeur-bestuurder van Lindenberg vult aan: “We zetten allebei in op activiteiten in het domein van enerzijds cultuur- en anderzijds natuureducatie. Beiden geloven we in het belang van duurzaamheid en kwaliteit. Onze cafékaart die focust op lokaal, biologisch en betaalbaar past goed in het museumcafé van De Bastei. Fijn om dan met de buren samen te werken!”

Het museumcafé bevindt zich op de bovenste verdieping van het museum aan de Waalkade, het terras heeft ‘het mooiste uitzicht van heel Nijmegen!’ Daar heb je een panorama over de Waal en het rivierenpark, de iconische Nijmeegse bruggen en natuurgebied de Stadswaard.

Museum De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 83 in Nijmegen, ingang via het entreegebouw aan de Lange Baan 4, telefoon 024 - 3297070. Voor meer informatie:  www.debastei.nl.