Ligconcert in Stevenskerk

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Dekens en matjes worden neergelegd op de verwarmde vloer van de Stevenskerk. Iedereen maakt zijn eigen plekje klaar voor Muziel, een unieke combinatie van klassieke muziek en mindfulness. Zondag 7 april komt Muziel weer naar de Stevenskerk. 

“Bij dit nieuwe concept droom je liggend weg op prachtige muziek. Door de ontspanning, de sfeervol verlichte plek en de serene sfeer wordt elke noot intens beleefd. Alles is erop gericht om de kracht van de muziek zijn werk te laten doen”, aldus organisator Carlijn Wijnand. “We leven in een wereld vol prikkels. Met Muziel creëren we een zeldzaam moment van rust waarop je even niets hoeft. Door de combinatie van mindfulness oefeningen onder begeleiding van een harp kom je volledig in het hier en nu. Daardoor ervaar je het effect van de muziek nog sterker.”

Op 7 april is er een middag (16.00-18.00 uur) en een avondeditie (20.00 tot 22.00 uur). Beide uitvoeringen beloven weer een bijzondere ervaring te worden met muziekstukken van bekende componisten als Enaudi, Chopin, Schubert en Rachmaninov. Kijk voor meer informatie en tickets op www.muziel.nl of neem contact op met Carlijn Wijnand, 06-41938022.