Tribute to Bryan Adams tijdens Tributeparty 2022.
Tribute to Bryan Adams tijdens Tributeparty 2022. Foto: Rob Herstel

Line-up Tributeparty 2024 in Park Brakkenstein bekend

Algemeen

NIJMEGEN - Bob Marley, Michael Jackson, Toto, Bryan Adams, UB40 en Coldplay, slechts een greep van de bands en muzikanten wiens muziek live te horen is in Park Brakkenstein. De beste tributebands van de hele wereld komen daar samen op zaterdag 22 en zondag 23 juni bij de 18e editie van Tributeparty. 

De organisatoren maakten onlangs bekend dat ze, na jaren in Groesbeek, dit jaar voor het eerst het festival op een nieuwe locatie organiseren. 

De volledige line-up is inmiddels bekend en de officiële kaartverkoop is van start gegaan via de website www.tributeparty.nl.  Het is mogelijk om een ticket aan te schaffen voor één dag of het hele weekend.

Twaalf bands telt de volledige line-up van Tributeparty. Onder hen schittert de Bryan Adams Tribute Denmark met een eerbetoon aan de tijdloze hits van Bryan Adams. 

Niels Geusebroek sings Coldplay, Rootsriders zorgen voor reggae met de hits van Bob Marley, terwijl Led Zeppelin’s Physical Graffiti garant staat voor een iconisch rockoptreden. 

Shake-Shake-Shake-tributeband sluit het festival met de hits van KC & The Sunshineband swingend af.

Op zondag staat Magic of Santana geprogrammeerd. Deze tributeband treedt op met twee originele Santana-bandleden: Alex Ligertwood en de originele zanger Tony Lindsay.

Dagtickets zijn verkrijgbaar voor 37,00 euro en weekendtickets voor 60,00 euro. Tributeparty verwelkomt festivalgangers van alle leeftijden, met gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. 

www.tributeparty.nl