De Bruijn Wijnkopers Nijmegen voor één dag afhaalpunt sterrenrestaurant O&O

Algemeen

Nijmegen - De Bruijn Wijnkopers in Nijmegen en het Brabantse oriëntaalse sterrenrestaurant O&O slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking in tijden van corona. De Bruijn fungeert op 22 januari 2021 als afhaalpunt voor restaurant O&O. Hierdoor kunnen inwoners van de regio Nijmegen genieten van de keuken van dit vermaarde restaurant uit het Brabantse Sint Willebrord.

O&O, dat in 1982 begon als traditioneel Chinees-Indisch afhaalrestaurant en in 2018 een Michelinster verwierf, grijpt door coronamaatregelen creatief terug op de afhaalroots. Na Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Epe en Maastricht, is Nijmegen het volgende afhaalpunt van dit bijzondere familierestaurant.

De Bruijn Wijnkopers is met meer dan 245 jaar en 7 generaties de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland. De in Franse kwaliteitswijnen gespecialiseerde wijnkoperij levert al jaren wijnen aan restaurant O&O. Eigenaar Eric de Bruijn: “We zijn beide een familiebedrijf en dat schept een band. In deze bijzondere tijden van corona hebben we de handen ineen geslagen en fungeert onze wijnkoperij op vrijdag 22 januari als afhaalpunt voor restaurant O&O. Mensen die online hun bestelling bij O&O hebben gedaan kunnen deze tussen 16.00 en 18.00 uur bij ons aan de Bijleveldsingel 25 in Nijmegen afhalen. In combinatie met een bestelling bij O&O geldt op 22 januari voor een groot deel van ons wijnassortiment een korting van 15%. De wijnen kunnen op onze website uitgezocht worden en na telefonische bestelling via 024 - 322 93 01 zorgen we ervoor dat ze op 22 januari klaarstaan. Vooralsnog fungeren we eenmalig als afhaalpunt voor O&O, maar bij succes en als de horeca nog dichtblijft, gaan we het herhalen.”

Bestellingen kunnen worden gedaan via de website van O&O.

https://www.debruijnwijnkopers.nl/

https://restaurantoeno.nl/