Open dag natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Algemeen

Molenhoek - Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide in Molenhoek houdt zondag 22 maart een informatiedag. Belangstellenden zijn welkom tussen 11.00 en 16.00 uur om kennis te maken met het natuurgebied en met natuurbegraven.

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide biedt eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafverlenging of onderhoud; de natuur zorgt zelf voor het graf. Tijdens de informatiedag staan medewerkers klaar om je te informeren, rond te leiden en vragen over natuurbegraven te beantwoorden. Naast lezingen (om 11.30, 13.00 en 14.30 uur) kan men - alleen of in een groep - een wandeling maken over het terrein. Het bezoek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennismaken, maar ben je verhinderd op 22 maart? Maak een afspraak voor een vrijblijvende ontmoeting. Je bent zeven dagen per week welkom op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Het natuurgebied is tussen zonsopkomst en zonsondergang altijd vrij toegankelijk voor iedereen.

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 18 in Molenhoek, tel. 024-203 6230, contact@landgoedmookerheide.nl.

www.landgoedmookerheide.nl