''Kom allemaal naar de open dag'', lijkt deze supporter te roepen. Op zaterdag 3 augustus vindt de open dag plaats. Foto: Broer van den Boom
''Kom allemaal naar de open dag'', lijkt deze supporter te roepen. Op zaterdag 3 augustus vindt de open dag plaats. Foto: Broer van den Boom Foto: Broer van den Boom

Scoor handtekening en ga op de foto tijdens open dag N.E.C.

Algemeen

Nijmegen - De jaarlijkse Open Dag van N.E.C. staat op zaterdag 3 augustus vanaf 14.00 uur gepland. Gedurende deze dag zijn er tal van activiteiten waarmee supporters van alle leeftijden zich kunnen vermaken. De dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen La Liga promovendus CA Osasuna.

Op verschillende pleinen rondom het Goffertstadion worden activiteiten gehouden waaraan supporters kunnen deelnemen. Zo zijn er het stadion-, supporters-, horeca-, historisch- en het kidsplein.

Gedurende de open dag hebben bezoekers de gelegenheid om loten te kopen voor de N.E.C.-loterij. Dit jaar zijn er onder meer gesigneerde shirts, een gratis seizoenkaart en een VIP-arrangement tijdens een thuiswedstrijd. Op het Stadionplein is het onder meer mogelijk om een ritje te maken in de Skywatch. Hiermee is er uitzicht over het gehele Goffertpark, inclusief het stadion.

Op het historisch plein kijken de bezoekers terug op de historie van N.E.C. middels het N.E.C. museum. Deze kennis kan vervolgens getest worden door middel van een Bloedkuulquiz in Bikkels. Deze quiz wordt op drie momenten gehouden: om 14.30, 15.15 en 16.00 uur. Voor supporters die zin hebben in een feestje zijn er op het supportersplein twee podia beschikbaar.

Er is ook de mogelijkheid om in contact te komen met de spelers en trainers van N.E.C. Tussen 14.00 en 15.00 uur kunnen er op het kidsplein handtekeningen gevraagd en foto’s worden gemaakt met de selectie en staf. Kinderen kunnen zich ook laten schminken door KION. Daarnaast kunnen kinderen de strijdt aangaan op de Strong Viking Obstacle Run. En voor degenen die daar honger en dorst van krijgen, is er voldoende gelegenheid op het horecaplein. Hier zijn zowel drank als snacks te nuttigen.

Ter afsluiting van de open dag speelt N.E.C. een oefenwedstrijd tegen CA Osasuna. Voor supporters is deze wedstrijd bij te wonen voor 10 euro. Seizoenkaarthouders kunnen kaarten aanschaffen voor een gereduceerd tarief van 5 euro.