Jongerenbands nemen skatepark Waalhalla over

Algemeen

Nijmegen - De jongerenbands van de Lindenberg Pop Rockschool nemen zondag 17 maart skatepark Waalhalla over, met live muziek op twee podia. Tijdens de ‘Pop Rock Take-Over’ zijn de 24 Lindenbergbands aangevuld met twee bands vanuit de Roos van Nijmegen. Verder is er een workshop stuntsteppen voor jongeren en een skatedemonstratie. De middag is van 13.00 tot 18.00 uur, de entree is gratis.

De volgende 24 bands spelen op de twee podia in Waalhalla: The new waves, Smashed, Bronuts, Pitch, Mind The Gap, Eastwood, Stealpan, IDK, Tequila Waves, Seconds from nowhere, Groovepilots, PNC Band, Klein Akoestisch ensemble, Black out, Blazers band, Paradoxx, Qwerty, The mellow tones, The new jukebox, Monday Monkeys, The Little Devils, Strings Beats, Bjoetiekees , Pleeboy the Peasant. Daarnaast betreden twee bands van de Roos van Nijmegen, de Nijmeegse bandcompetitie, de podia.

De Pop Rockschool is een voor Nijmegen unieke lesvorm waarbij leerlingen tussen de 11 en 20 jaar wekelijks les op hun instrument hebben en daarbij in een band spelen onder begeleiding van een docent. Minimaal drie optredens per seizoen zijn onderdeel van het lespakket, waarvan minimaal één keer buiten de deur.

Het programma start met de workshop om 13.00 uur (vooraf aanmelden bij P.Klaassen@delindenberg.com), de bands spelen van 13.30 tot 18.00 uur. Om 15.30 uur is de skatedemonstratie te zien. Je vindt de bands van de Lindenberg ook op facebook onder ‘Lindenberg Pop Rock’.

www.delindenberg.com