Leden van D66 en de Jonge Democraten op de jaarlijkse intromarkt. Tweede van links D66-raadslid Lusanne Bouwmans. Derde van links: Tweede Kamerlid Rob Jetten. Derde van rechts kandidaat-voorzitter voor het Landelijk Bestuur en oud-wethouder Henk Beerten.
Leden van D66 en de Jonge Democraten op de jaarlijkse intromarkt. Tweede van links D66-raadslid Lusanne Bouwmans. Derde van links: Tweede Kamerlid Rob Jetten. Derde van rechts kandidaat-voorzitter voor het Landelijk Bestuur en oud-wethouder Henk Beerten. Foto: D66 Nijmegen

D66 heet studenten welkom in Nijmegen

Algemeen

Nijmegen - D66 Nijmegen heeft de nieuwe studenten van ROC, HAN en de Radboud Universiteit van harte welkom geheten in Nijmegen. Ze deelden duurzame zadelhoesjes uit, waren zichtbaar op straat en aanwezig op de jaarlijkse intromarkt samen met de Jonge Democraten.

Daar gingen landelijke D66-prominenten Tweede Kamerlid Rob Jetten en kandidaat-voorzitter voor het Landelijk Bestuur Henk Beerten in gesprek met de nieuwe lichting studenten. “Studenten die lid worden van D66 kunnen rekenen op een gratis debattraining die ze zowel in hun maatschappelijke toekomst goed kunnen gebruiken.”