EnergieFlex nieuwe hoofdsponsor NEC

Algemeen

Nijmegen - EnergieFlex is vanaf heden de nieuwe hoofdsponsor van NEC. Sinds 2016 is EnergieFlex partner van NEC en was reeds één seizoen hoofdsponsor. De Nederlandse energieleverancier prijkt de komende twee seizoenen weer op de voorzijde van het NEC-shirt.

Algemeen directeur van NEC, Wilco van Schaik, is trots op de overeenkomst: “Vorig seizoen heeft EnergieFlex ons na de degradatie verrast door het contract open te breken en zelfs plaats te maken voor Ouwehands Dierenpark als hoofdsponsor. Dit alles in het belang van de club. Hiermee hebben ze ons een enorme dienst bewezen. Daarom ben ik nog trotser dat ze nu besloten hebben om hun comeback te maken als hoofdsponsor. We zien dit als een prachtig compliment voor de weg die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen. We geloven in het creëren van langdurige partnerships met duurzame groei van onze partners voor de lange termijn. We hebben samen een plan ontwikkeld om de komende jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen en heel Nijmegen nog meer in beweging te krijgen. Ik weet zeker dat er nog hele mooie jaren voor ons liggen”.

Marco van Katwijk, algemeen directeur van EnergieFlex: “Wij zijn zeer enthousiast en trots op het feit dat wij terugkeren als hoofdsponsor. We geloven in NEC en hebben een goed gevoel bij de regio Nijmegen en de mensen van de club. We hebben ervaren dat onze beide visies naadloos op elkaar aansluiten, vooral op het gebied van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De gesprekken zijn plezierig en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van NEC om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Met NEC en EnergieFlex zetten we in Nijmegen en omgeving een voorbeeld dat landelijke potentie heeft.”

EnergieFlex is opgericht in 2014 en investeert in het ontdekken van slimme en nieuwe energiediensten die goed zijn voor mens en milieu. Zo is EnergieFlex de eerste energieleverancier in Nederland die het Fairtrade keurmerk mag dragen.