SONY DSC
SONY DSC

Dag van het Florapark in de Wolfskuil

Algemeen

Nijmegen - Kom naar de dag van het Florapark in de Wolfskuil op zondag 27 mei van 13.00 tot 17.00 uur. De vrienden van het Florapark nodigen je uit om te genieten van het gevarieerde programma voor jong en oud.

Het steilste park van Nijmegen heeft een bijzonder karakter met de Kinderboerderij, het Lindelaantje, de oude bomen, het Kapelletje en de witte Molen. Bij het Sfeerhuys staat een podium voor dans en muziek. Ook kun je daar terecht voor een hapje en een drankje. Vertegenwoordigers van de Wijkraad zijn op het Molenplein te vinden om u iets over de wijk of het park te vertellen.

Op het programma staan open dag Witte Looimolen; muziek van talenten en bands uit Nijmegen; lekkernij door ‘t Sfeerhuys; Actie Steenbreek (ruil een steen en ontvang een plantje, zie www.operatiesteenbreek.nl); plantjes te koop bij de moestuin en broodjes & pizza’s bakken. En er is een rommelmarkt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Als je mee wilt doen graag aanmelden via parkwachter Theo Hendriks, tel. 06 - 25 36 64 82.