Start Walking Basketball in Nijmegen

do 7 okt 2021, 14:22 Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Met OldStars walking basketball bieden Wildcats en United Academy een aangepaste spelvorm voor mensen die op latere leeftijd willen basketballen. 

Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. Je hoeft niet eerder basketbal hebben gespeeld om mee te kunnen doen. De gebruikte regels zijn simpel. De belangrijkste aanpassingen: alles gaat op wandeltempo en je mag niet springen met of zonder bal. De trainingen staan onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+. 

Start op maandag 18 oktober om 10.00 uur en dan verder het jaar rond op de maandagen. Tevoren aanmelden is niet nodig, wel handig voor de trainer. U dient zelf te zorgen voor zaalschoenen en makkelijk zittende kleding. Heeft u interesse om deel te nemen, wilt u helpen bij de organisatie of heeft u vragen? Bel Jan Buster, tel. 06-19043301, secretariaat@wildcats-nijmegen.nl of Frans van de Geer, tel. 06-27219460, frans@tbgdragons.nl en/of buurtsportcoach Janneke Verwoert, 06-50154105, j1.verwoert@nijmegen.nl.