Koor Zingen voor je Leven Nijmegen

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - Zingen voor je Leven Nijmegen maakt deel uit van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. Deze stichting stimuleert creatieve expressie bij de verwerking van kanker. “In het koor wordt gezongen door mensen die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Het plezier in zingen staat daarbij centraal, van zingen krijg je energie.”
“Bent u als patiënt of als naaste geraakt door kanker en wilt u kennis komen maken met ons koor, u bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen. De repetities zijn om de twee weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de grote zaal van ‘t Hert aan de Thijmstraat 40 in Nijmegen. Koorleden hoeven geen zangervaring te hebben, iedere stem mag mee zingen! Ons repertoire bevat liedjes van over de hele wereld en uit verschillende culturen die we eenstemmig, in canon of meerstemmig ten gehore brengen. Voor onze koorleden werkt het zingen helend en verbindend.

Voor meer informatie: www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl of stuur een bericht naar zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl.

Zingen voor je Leven Nijmegen doet mee aan Actie Warm hart. “We maken hierbij kans op een donatie, die we gebruiken om via een jubileumconcert te laten zien en horen wat zingen kan betekenen bij het verwerken van een ernstige ziekte voor patiënten en hun dierbaren. We hopen zo nog meer mensen te enthousiasmeren voor het koor.” Stemmen kan via: https://kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart/inzendingen/zingen-voor-je-leven-nijmegen