Olympisch atlete Susan Krumins deelt handtekeningen uit.
Olympisch atlete Susan Krumins deelt handtekeningen uit.

Atlete Krumins verzorgt loopclinics voor jeugd

wo 13 okt 2021, 09:00 Algemeen

NIJMEGEN - In aanloop naar de NN Zevenheuvelenloop geeft Olympisch atlete Susan Krumins twee clinics aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. 

De clinic voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 staat in het teken van de Mini Zevenheuvelenloop. De middelbare scholieren krijgen een training van Krumins waarbij ze ook twee looptestjes doen om te kijken of ze talent hebben om een plek te verdienen in de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen.

Clinic Mini Zevenheuvelenloop 

De clinic voor basisschoolleerlingen vindt plaats op woensdagmiddag 20 oktober. De deelnemende kinderen worden door Krumins voorbereid op deelname aan de Mini Zevenheuvelenloop. Ze krijgen een afwisselende training met verschillende spelvormen en hardloopoefeningen voorgeschoteld. Deelname is gratis en aanmelden voor de Mini clinic kan door een mail te sturen naar mini@zevenheuvelenloop.nl.

Team Zevenheuvelen 

De training voor middelbare scholieren vindt plaats op woensdagmiddag 27 oktober. Krumins heeft een diverse training op het programma staan, met aan het einde ook twee looptesten. Krumins en Niels Theloosen, trainer van de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen, kijken of er hardlooptalenten meedoen die een plaats verdienen in de jeugdselectie van Team Zevenheuvelen. Deelname is gratis en aanmelden voor de training voor middelbare scholieren kan door een mail te sturen naar trainer@teamzevenheuvelen.nl.

Beide clinics starten om 15.00 uur en vinden plaats op de atletiekbaan aan de Heemraadstraat in Nijmegen.

www.nnzevenheuvelenloop.nl