Bezoekers aan de NYMA makersmarkt.
Bezoekers aan de NYMA makersmarkt. Foto:

NYMA makersmarkt in en rond De Smeltkroes

Algemeen

NIJMEGEN - Zondag 14 november kun je van 11.00 tot 17.00 uur struinen, shoppen, snoepen en workshoppen in en rond De Smeltkroes op het Honigcomplex aan de Waalbandijk in Nijmegen. Er is veel ambacht en design want veel creatieve makers uit de regio presenteren hun werk. Van keramiek tot fotografie, houtbewerking tot mode en accessoires, van interieur tot grafisch ontwerp en food. Het laatste evenement op deze bijzondere plek, dat komend jaar wordt gesloopt.

Een bezoek aan NYMA makersmarkt is gratis, leuk voor jong en oud en dé plek voor het inslaan van originele december cadeaus. Verwacht duurzame, kwalitatieve en handgemaakte producten. Behalve shoppen en het opdoen van inspiratie bij de vele ateliers en marktkramen is er ook een gezellig (binnen)terras, zijn er lokale lekkernijen verkrijgbaar in het Foodlab en zijn er leuke dingen te doen voor kinderen. 

(Kinder)workshops

Bij Vasim Circus Space kunnen kinderen spelen en deelnemen aan de doorlopende circusworkshop. Wil je heel graag zelf iets maken? Schuif dan aan bij (een van) de workshops zoals waxinelichthouder maken, armbandje maken en kerststolp met eigen familie maken 

NYMA makersmarkt is op moment van schrijven - een gratis toegankelijk doorstroomevenement zonder corona toegangsbewijs check. Bij het plaats nemen op het (binnen)terras of bij een workshop, is volgens de huidige regels een corona toegangsbewijs check wel vereist. 

www.nymamakersmarkt.nl