Leden van Zingen voor je Leven Nijmegen.
Leden van Zingen voor je Leven Nijmegen. Foto: Archieffoto: eigen foto

Geraakt door kanker? Kom dan ‘Zingen voor je Leven’

Algemeen

NIJMEGEN - Zingen voor je Leven Nijmegen is een koor. Een koor waarvan de leden op de een of andere manier ‘zijn geraakt door kanker’. Om de twee weken is er op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur een repetitie in voorzieningenhart ’t Hert aan de Thijmstraat 40 in Nijmegen.

“Wat is het fijn om niemand wat uit te hoeven leggen. We weten van elkaar dat je wat meegemaakt hebt. Je hebt zelf de diagnose kanker gekregen of je naaste is ernstig ziek (geweest). Toch praten we nauwelijks over het ziekzijn. Wat de koorleden verbindt is het samen zingen. Zingen werkt helend, geeft fijne energie en helpt bij het verwerken van een moeilijke tijd.” 

Wil je je aansluiten? Je hoeft geen zangervaring te hebben, je hoeft niet voor te zingen of een auditie te doen. “Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom. Vooral het plezier in zingen staat voorop. We zingen liederen uit verschillende culturen, mooie liedjes die je raken of waar je blij van wordt. En als iemand een keer een slechte uitslag heeft of een moeilijke dag, dan zingen we voor elkaar. Een koor waarin we zingen voor ons leven.” Voor meer info of kennismaken stuur een mailtje naar zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl of kijk op zingenvoorjeleven-nijmegen.nl.