Amateurvertellers Edgar en Jan.
Amateurvertellers Edgar en Jan.

in Natuurtuin Goffert

Algemeen

NIJMEGEN - Verhalenvertellers Edgar en Jan en musicus Jacqueline wandelen op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli samen met u in Natuurtuin Goffert Nijmegen, een prachtige educatieve tuin met wisselende landschappen. Op mooie plekken kan men luisteren naar hun zomeravondverhalen.

In het midden van de zomer vieren we zowel de feestdag van Sint-Jan, als de zomerzonnewende: het licht neemt weer in kracht af en de dagen worden korter. Het is een feest van blijheid en licht, maar ook van reflectie en afscheid. Sint-Jan riep dan ook de mensen op het oude los te laten en hun innerlijke houding te veranderen.

Deze thema’s klinken door in onze verhalen. Het is een enerverend programma vol natuurgeesten, twistende goden en tragische prinsen omlijst door bezielende muziek. En dat alles verteld in de avond: de tijd van de transformatie, de overgang van de ene wereld naar de andere wereld; een plaats waar onze verhalen goed gedijen.
Het verzamelen is bij de Natuurtuin Goffert, Goffertweg 19 in Nijmegen. De inloop is vanaf 18.30 uur, start vertellingen om 19.00 uur en ze duren tot ongeveer 21.00 uur. Kosten: 15 euro per persoon, contant te betalen; er is ruimte voor maximaal vijftien personen.
Opgave: stuur een mail naar bezielendeverhalen@gmail.com; vermeld datum, aantal personen en telefoonnummer. (www.bezielendeverhalen.nl; www.vrijeklanken.nl)