Gaston Starreveld samen met de Nijmeegse winnaars van de PostcodeStraatprijs.
Gaston Starreveld samen met de Nijmeegse winnaars van de PostcodeStraatprijs. Foto: Roy Beusker Fotografie

Nijmegenaren vallen in de prijzen

Algemeen

NIJMEGEN - Goed nieuws voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6543JA (straat: Godfried Bomansstraat). Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Goed voor in totaal 350.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op woensdag 3 augustus met de cheques. 

De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (2 winnaars) en 25.000 euro (10 winnaars) Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Johnny speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro. Zijn vrouw Wilma speelt ook nog mee met een lot en wint 25.000 euro. Ze zijn dolblij met hun gewonnen prijs: “We hebben een eigen vishandel en daardoor kennen veel mensen in Nijmegen ons. Wat een geweldig bedrag hebben we gewonnen! Een deel is voor de kinderen en zelf gaan we op een mooie cruise.” 

Ton en Bianca winnen 25.000 euro en een gloednieuwe BMW! Ze reageren enthousiast: “Onze droom was om ooit nog eens een wereldreis te maken. Daar kunnen we nu plannen voor gaan maken!” 

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Nijmegen is op zondag 7 augustus vanaf 23.10 uur te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars op RTL 4.

Ton en Bianca winnen 25.000 euro en een nieuwe auto.
Wilma en Johnny met een cheque van 50.000 euro.