De Basis bestaat één jaar: open dag

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De Basis aan de Groenewoudseweg in Nijmegen bestaat één jaar en dat wordt gevierd met een open dag op zondag 2 oktober. Vanaf 12.00 uur gaat de poort van het De Basis terrein open en vinden tot circa 18.00 uur verschillende optredens en activiteiten plaats. 

Dwaal door de gangen van het iconische, vernieuwde pand, verwacht live-muziek van De Basis-residents, optredens van muzikanten uit de talenttrajecten en oud Summerschooldeelnemers. Kijk naar het poptalent van morgen bij Schuum of check de laatste beats in de Talentroom. Volg de stream van Open Source Radio, ga zitten voor een lezing over ‘Music Thinking’, neem een kijkje in De Basis Merchendisewinkel of kijk hoe snel jij de bandbus volgeladen krijgt 

Alvast een tip van de sluier wat je deze middag allemaal kunt verwachten: Black Bottle Riot, Cher Ami, Fake Flamingo, Patch the Sky, Mummy’s a Tree, Miriam Mokzco, Cassandra Onck, Cultuur Academy, Open Source Radio, Teun van Laake, Doordezonverrast, Symafro, The Grand Woo, Misprint, Koarse, Christof Zurm en nog diverse anderen.

www.debasisnijmegen.nl