Afbeelding

Paaseitjes zoeken bij Stichting Overal

Algemeen

NIJMEGEN - Op zaterdag 8 april was het weer paaseitjes zoeken bij Stichting Overal aan de Bredestraat 52 in Nijmegen. Het lijkt al een traditie te worden om de zaterdag voor Pasen eitjes te gaan zoeken in de voortuin van Stichting Overal.

Het weer speelde gelukkig mee en mede daarom kwamen er weer vele papa’s, mama’s, opa’s en oma’s met de kleintjes om eitjes te zoeken in de voortuin van Stichting Overal. En terwijl de ouders even gingen winkelen bij Overal of een kopje thee of koffie dronken aan de picknicktafel, gingen de kinderen enthousiast aan het zoeken naar de eitjes. Met een mandje in de aanslag werd er overal gespeurd naar de gekleurde eitjes. Vol trots werd daarna de buit getoond aan een ieder die het wilde zien.

Voor de kinderen was er ook wat te drinken en konden aan een eigen picknicktafel ook eieren van piepschuim schilderen. Uiteraard mocht alles vervolgens meegenomen worden naar huis.

Stichting Overal, een tweedehandswinkel voor mensen met een kleine beurs, wordt gerund door alleen maar vrijwilligers. Na aftrek van de nodige kosten, is al het geld bestemd voor goede doelen. Stichting Overal is altijd op zoek naar vrijwilligers. Mocht je belangstelling hebben om te werken met kleding, boeken, kleine huishoudelijke spullen, meubels, onderhoud of bij het innemen van nieuwe spullen, stuur dan een e-mail naar info@stichtingoveral.nl.