Afbeelding

Kerstweekenden Galerie 1400

Algemeen

SLIJK-EWIJK - Op 9 & 10 en 16 & 17 december organiseren we twee kerstweekenden in onze Galerie 1400 in Het Witte Kerkje van Slijk-Ewijk.

Graag verwelkomen we u beide zaterdagen en zondagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur in onze sfeerrijke galerie. Laat de warmte en gezelligheid van Kerstmis u omarmen.
We verrassen u met veel nieuw werk in hartverwarmende kleuren. Goud, platina en koper zijn de overheersende kleurtinten. Onder het genot van livemuziek, een glaasje glühwein en heerlijke hapjes komt u vanzelf in kerstsfeer.
Van mijn eigen hand kunt u de nieuwste werken bewonderen, waaronder nieuwe beeldkunst. Gerrie Hoogveld toont haar nieuwste creaties in brons.
Mijn dochters Isa en Sofie, ‘de volgende generatie’ zijn als altijd ook aanwezig met eigen werken. Naast grote werken presenteren we ook een grote diversiteit aan unieke kleinere creaties. Passend in elk interieur.
Meldt u zich vooraf aan, dan leggen we een voucher voor u klaar waarmee u een presentje krijgt (een per stel). We begroeten u graag om samen te genieten van de heerlijke kerstsfeer.

Loop er eens uit in de weekenden voor Kerstmis en laat u betoveren door de kerstsfeer in ons markante kerkje aan de Waalbandijk.
Lincy Hoogveld, Galerie 1400, Dorpsstraat 70; Slijk-Ewijk / Nijmegen-Noord; www.galerie1400.nl.