De studenten van Happietaria Nijmegen.
De studenten van Happietaria Nijmegen. Foto:

Happietaria Nijmegen op zoek naar pand

Algemeen

NIJMEGEN - Happietaria Nijmegen is hét pop-up restaurant voor het goede doel, opgezet door studenten. Over minder dan twee maanden willen zij de deuren openen maar er is één probleem: een pand ontbreekt! 

Happietaria wil dit jaar voor de 13e keer haar deuren openen in Nijmegen, volledig gerund door vrijwilligers afkomstig uit de vijf christelijke studentenverenigingen uit Nijmegen. In april willen zij het restaurant vijf weken lang openen, om te koken voor inwoners van Nijmegen en omstreken. 

Drinkwaterproject

“Ons streven is om 30.000 euro op te halen voor veilig drinkwater in Oeganda. Via stichting Tearfund wordt het geld besteed aan het aanleggen van waterreservoirs, voorlichting geven en rampenpreventie. Sinds september zijn we druk op zoek naar panden, maar na circa vijftig panden benaderd te hebben, hebben we helaas nog geen succes. De draaiperiode komt steeds dichterbij, de druk wordt hoger, de zoektocht spannender, daarom hebben we jouw hulp nodig!”, aldus Hanna Olthof, PR-coördinator Happietaria Nijmegen. 

Gouden tip

“Heb jij de gouden tip voor ons? Ken of ben jij iemand met een locatie waar we dit prachtige project kunnen draaien? Het moet een pand zijn met horecabestemming, op een bereikbare locatie in of dicht bij Nijmegen, plek bieden aan 40 tot 50 gasten en met keuken en sanitair. We hopen dat we het hoofd boven water kunnen houden en ons restaurant voor het goede doel kunnen openen!” 

Wie helpt? Stuur een mailtje naar: pand.nijmegen@happietaria.nl  

Voor meer info kijk op de website www.happietaria.nl/nijmegen.