Cleavon Schoonen demonstreert zijn producten in de eigen showroom.
Cleavon Schoonen demonstreert zijn producten in de eigen showroom. Foto:
Zaken

Worldwide Home Solutions, specialist op gebied van rolluiken, screens en hordeuren

Algemeen

NIJMEGEN - Het bedrijf Worldwide Home Solutions is sinds enkele maanden met een eigen showroom gevestigd aan de Hogelandseweg 101 in Nijmegen. Dé specialist op het gebied van rolluiken, screens en plissé hordeuren.    

Eigenaar Cleavon Schoonen was tot en met 2020 werkzaam in de horeca. “Maar toen kwam corona. Ik heb toen een vriend geholpen bij de verbouwing van zijn huis. Ik ben zelf handig en technisch onderlegd dus dat kwam goed van pas. En na de verbouwklus besloot ik iets met die vaardigheden te doen en ben toen in deze branche gerold.”

“Ik werk met mooie producten en kan zeer snel leveren”, vertelt Cleavon. Enthousiast is de jonge ondernemer over het solar-programma van fabrikant Somfy. “Dat systeem heeft de toekomt. De rolluiken hebben een zonnepaneel en een accu en hoeven dus niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnet. Je hoeft dus niet te boren en hebt geen last van kabels. Ideaal. Én je hebt een superstille motor.”

Tot zijn klantenkring behoren particulieren maar ook bedrijven. “Leuk om te weten: bedrijven kunnen desgewenst op de screens hun logo en zelfs tekst laten aanbrengen.”

Zeven jaar garantie

“Ik lever goede kwaliteit en werk met topapparatuur en sta voor honderd procent achter mijn producten. Ik geef daarom niet voor niets maar liefst zeven jaar garantie. Duitse degelijkheid gecombineerd met Franse souplesse en uit een Nederlandse fabriek. Echt worldwide.”

“En mensen met liefde voor leuke gadgets komen aan hun trekken want veel rolluiken zijn te bedienen met een app (handig voor als je op vakantie bent) of zijn zelfs met de menselijke stem te bedienen.”

Worldwide Home Solutions
Hogelandseweg 101 Nijmegen
tel. 06-23 808 570
www.wwhs.nl