Vrijwilligers van het Fietsenproject 'Met een fiets doe je mee' tijdens een #FietsDonatieDag ophaalronde,
Vrijwilligers van het Fietsenproject 'Met een fiets doe je mee' tijdens een #FietsDonatieDag ophaalronde, Foto: Fietsenproject Met een fiets doe je mee!

Maak kennis met Fietsenproject ‘Met een fiets doe je mee’

Algemeen

NIJMEGEN - Fietsenproject: ‘Met een fiets doe je mee’ van Huis van Compassie Nijmegen opent zaterdag 20 april haar nieuwe fietswerkplaats in Fietscentrum Nijmegen aan de Weurtseweg 154/156 in Nijmegen. U bent welkom tussen 10.30 en 15.00 uur om kennis te maken met het Fietsenproject dat minima in Nijmegen ondersteunt met fietsen. 

Er zijn ook mogelijkheden om zelf te sleutelen aan uw eigen fiets of aan een tweedehands fiets voor het project samen met de vrijwilligers van het Fietsenproject, of om bijvoorbeeld een mini-fietsles voor volwassen te volgen. U kunt ook meedoen aan een Masterclass met een internationaal gezelschap over de fietsinfrastructuur die Nederland/Nijmegen rijk is.

“Maar we willen ook een beroep op u doen. Ons doel is namelijk om vóór de opening van de nieuwe fietswerkplaats (op zaterdag 20 april) 500 fietsen in te zamelen voor mensen die graag een fiets zouden willen hebben maar deze niet kunnen betalen. Zowel kinderfietsen als fietsen voor volwassen zijn welkom. En een mankement is geen probleem want er staat een mooi team vrijwilligers klaar om ze op te knappen. We zijn reeds de 350 gedoneerde fietsen voorbij, maar we moeten dus nog 150 fietsen inzamelen. Helpt u mee inzamelen?”, aldus Luuk Eickmans namens Huis van Compassie Nijmegen. 

U kunt uw fiets(en) inleveren bij een #FietsDonatiePunt van het Fietsenproject: Fietscentrum Nijmegen (Weurtseweg 154/156), Trek Nijmegen (Hatertseweg 486) of Zoevers (Griftdijk Zuid 137 in Lent). Maar u kunt ook een mail sturen naar fiets@huisvancompassienijmegen.nl om de fiets op te laten halen door de vrijwilligers tijdens één van de #FietsDonatieDag ophaalrondes.

Volg het Fietsenproject ‘Met een fiets doe je mee’ op social media voor het laatste nieuws:

Facebook: https://www.facebook.com/meteenfietsdoejemee

Instagram: https://www.instagram.com/meteenfietsdoejemee

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/met-een-fiets-doe-je-mee