Afbeelding
zaken

De feestdagen komen eraan! Cadeautips voor iedereen

Zakelijk

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent voor veel mensen gezelligheid en tijd voor elkaar. Hoe breng jij de kerstdagen door? Wordt het gourmetten met de familie, een winterse barbecue of ga je voor een stampottenbuffet? In Nederland zien we steeds meer cadeautjes onder de kerstboom verschijnen. Het geven van cadeaus met kerst kent dezelfde oorsprong als het geven van cadeaus op pakjesavond. Bisschop Nicolaas van Myra gaf geld aan de armen en riep het idee op om geschenken te geven aan de armen in de stad. Ben je nog op zoek naar cadeau inspiratie? Wij hebben tips voor iedereen.

Voor de muziekliefhebber

Kan jouw neef niet zonder muziek of zingt die ene vriendin altijd hard mee met de liedjes van haar Spotify afspeellijst? Geef een koptelefoon cadeau of koop de beste oordopjes draadloos. Deze draadloze oordopjes zijn ook ideaal tijdens het sporten. Er zit nooit meer een draad in de weg waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt en de geluidskwaliteit blijft bovendien goed. Draadloze oordopjes combineer je niet alleen met je smartphone, maar ook met een smart-tv of laptop. Je maakt een muziekliefhebber altijd blij met een iTunes kaart waarmee je gratis muziek kan downloaden. Om altijd en overal muziek te kunnen luisteren is een wifi versterker ook een goed cadeau. De verbinding met het netwerk is op verschillende plekken in huis niet altijd even goed. Met een wifi versterker zorg je voor een beter signaal zodat muziek luisteren tijdens het huiswerk maken op de slaapkamer geen probleem meer is.

De koffie- of theefanaat

Is jouw partner voor het eerste kopje koffie van de dag niet te genieten? Doe je partner en jezelf een plezier door de beste Nespresso machine cadeau te geven. Zoek hiervoor even op: ‘nespresso machine: beste nespresso machine’ en je hebt zo een geschikt exemplaar gevonden. Met zo’n machine zet je binnen een paar minuten een heerlijk geurend bakje koffie. Combineer dit cadeau met Nespresso cups in verschillende smaken. Ook koffiemokken zijn leuk om cadeau te geven en te krijgen. Is je oom meer een theeliefhebber? Stel zelf een theepakket samen met verschillende soorten thee, theeglazen en lekkere koekjes. Thee accessoires zoals thee filterzakjes, zeefjes, een thee-ei en tea makers zijn ook leuke cadeaus.

Voor de creatieveling

Maakt je zus de mooiste creaties van stukjes stof of kan je nichtje uren tekenen? Voor de creatievelingen hebben wij meer dan voldoende cadeau ideeën. Geef een leuk diamond painting pakket als geschenk. Met gekleurde kristallen steentjes maak je de mooiste schilderijen. Met een tekenkoffer of schildersezel zal je de Rembrandt in spe heel blij maken. Een handlettering boek dient als inspiratie om letters op een originele manier vorm te geven. Is je tante op zoek naar een nieuwe hobby? Geef een cadeaubon voor een creatieve workshop.

Ook met een klein budget is er veel mogelijk

Het is de gedacht die telt. Ook als je niet zoveel te besteden hebt, kan je mooie cadeaus geven. De ontvanger vindt het niet zo belangrijk hoeveel geld jij hebt uitgegeven. De aandacht die je er aan besteed hebt, is veel belangrijker. Leef je in, in de ontvanger en geef je ideeën de ruimte.