Paw Patrol speelgoed
Paw Patrol speelgoed
zaken

Speelgoed voor een bijzonder grote glimlach

Zakelijk

Onze kinderen; het liefst van al zien we hen genieten, lachen en vlot opgroeien. We stellen daarom voor om eens een kijkje te nemen naar ons Paw Patrol speelgoed. Je kinderen kijken wellicht enthousiast op wanneer ze de naam horen, de serie die gaat over acht moedige puppy’s - vandaar de naam ‘paw’ - die allerlei avonturen aangaan. Everest, Chase, Rocky, Marshall, Skye, Tracker, Zuma en Rubble gaan op missie onder leiding van hun baasje Ryder. Een animatieserie boordevol actie en gekke belevenissen waarbij het niet ontbreekt aan een stevige portie plezier, ontzettend geliefd bij kinderen. Het speelgoed is gebaseerd op de serie en bootst de originele figuren heel goed na. Er is een brede waaier aan geschenkjes beschikbaar - voor ieder wat wils. We hebben het over legpuzzels, bellenblaas handschoenen, viltkleuren, stickersets, lunchboxes, thuis, dekbedovertrekken, handdoeken, poncho’s, rugzakken, knutselsets, en zo kunnen we nog even doorgaan. Thema speelgoed zoals dit, valt vaak in goede smaak bij kinderen. Het voert hen rechtstreeks mee naar de wereld van hun animatie vriendjes en in dit geval nog veel meer als ze zelf dierenliefhebbers zijn. 

Spelen, leren en veiligheid

De kindertijd is een speciaal gegeven. Kinderen leren veel. Ze verbreden hun horizon op haast ieder moment. Als ouder wil je er vertrouwen in kunnen hebben dat ze het goed stellen. Spelen is cruciaal voor kinderen om zich op een volwaardige manier te kunnen ontwikkelen. Het is ook een belangrijke vorm van leren voor hen. Het stimuleren van de zintuigen, onder andere via kleur en textuur, leren samenwerken en taken leren tot een goed einde brengen, bijvoorbeeld in de vorm van een puzzel, zijn enkele aspecten die aan bod kunnen komen bij spel. Je wilt natuurlijk als ouder of opvoeder dat je bengels op een verantwoorde manier plezier kunnen maken. Het Paw Patrol speelgoed is heel veilig om te gebruiken. Bovendien wordt er in de serie gestreden voor rechtvaardigheid, wat kinderen een belangrijke waarde bijbrengt. Het is tevens veelzijdig: je kan het zowel binnen als buiten gebruiken, het is zowel voor jongens als voor meisjes, en het kan zowel jongere als iets oudere kinderen aanspreken.

Een populaire klassieker

Zowel van Paw Patrol als van andere merken zijn er bij Het Speelgoedpaleis verschillende sets van strijkkralen te koop. Vele kinderen houden heel veel van strijkkralen en hun eindeloze mogelijkheden om iets unieks te creëren. Ze kiezen zelf welke vorm en kleurencombinaties ze willen maken op een vaste ondergrond. Dan ga je er simpelweg met het strijkijzer over om ze zogezegd aan elkaar vast te lassen en klaar! Neem een kijkje in het assortiment en kies het speelgoed dat een lach bezorgd op het gezicht van de geluksvogel.