Nick Oosterbaan op het Bankenplein.
Nick Oosterbaan op het Bankenplein.
Zaken

Oosterbaan Living presenteert eigen huiscollectie: ‘relaxed en comfortabel wonen’

Zakelijk

WIJCHEN - Sinds zes maanden is Nick Oosterbaan verantwoordelijk voor de in- en verkoop van Oosterbaan Living in Wijchen. “Daarvoor heb ik zo’n zeven jaar gewerkt bij Piet Klerkx. Het was mooi om daar de nodige ervaring op te doen maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Fijn om dan te mogen werken bij het familiebedrijf waar ook mijn vader en broer werken.” 

En Nick heeft niet stilgezeten want hij is hard bezig geweest met het opzetten van een nieuwe afdeling voor de presentatie van de eigen huiscollecte van Oosterbaan Living. 

“We hebben binnen Oosterbaan verschillende formules en collecties zoals Profijt Meubel, Henders & Hazel en Feelings. En nu dus ook Oosterbaan Living. Onze eigen formule zou ik willen omschrijven als een mix van ‘romantisch, landelijk, relaxed en comfortabel wonen’ en bestaat uit banken en relaxfauteuils - desgewenst elektrisch verstelbaar-  en tafels en stoelen. We willen ook met onze eigen collectie een ‘gezellig wonen’ uitstraling bewerkstelligen. We richten ons daarmee op het middensegment. We verkopen exclusieve modellen tegen scherpe prijzen.”

“Klanten kunnen zich in de showroom laten inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers. Onze interieurspecialisten geven graag deskundig advies”, vertelt Nick. 

Nieuw is het Bankenplein waar u kunt kennismaken met de collectie van Oosterbaan Living. “Creëer een oase van comfort in je eigen huis en vind de perfecte zitoplossing op het Bankenplein, waar jouw relaxmoment centraal staat.” Enthousiast staat Nick stil bij de vele mogelijkheden. “Iedereen kan op ons Bankenplein zijn of haar bank samenstellen. Hoogte, diepte, soort armleuning, kleur, stof of leder, zacht of hard: samen met ons kan de klant dé ideale bank samenstellen. We hebben echt voor ieder wat wils. We verkopen gewoonweg geen ‘nee’.”     

“Wat de laatste trends zijn? We zien nu iets minder zwart en meer neutrale tinten. Je kunt bij ons terecht voor tijdloze modellen. Meubelen waarvan je jarenlang kan genieten. We leggen onze klanten heel graag in de watten en zijn pas tevreden als zij met een glimlach en deskundig advies de deur uitgaan.”

Oosterbaan Living 
Graafseweg 781 Wijchen
tel. 024-3454 647
www.oosterbaan-living.nl