Afbeelding
zaken

Wat kan een laserkliniek voor je betekenen?

Zakelijk

Bij een kliniek die lasertechniek toepast kun je terecht voor tal van behandelingen. Het gaat daarbij zeker niet alleen om schoonheidsbehandelingen zonder medische noodzaak. Je kunt er terecht om een ongewenste tatoeage te laten weghalen. Maar als je een ontsierend litteken hebt kan daar met behulp van lasertechniek ook wat aan worden gedaan. Een laser werkt zeer precies en kan dus alleen worden toegepast op de plek waar dat nodig is. Bovendien is het een vrijwel pijnloze behandeling.

Behandeling tegen overbeharing

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben te maken met overbeharing. Als man is het normaal dat je borst- en rughaar hebt, maar dit kan ook heel veel zijn. Vrouwen die te maken hebben met beharing anders dan onder de oksels en in de schaamstreek ervaren dit vaak als heel vervelend. Natuurlijk kun je ontharen, maar soms is de beharing zodanig dat dit niet meer te doen is. Dan kun je terecht bij een laserkliniek in Zwolle. Met behulp van de laser worden de haarzakjes ‘uitgeschakeld’ waardoor er geen nieuwe beharing ontstaat. Een behandeling neemt meestal meerdere sessies in beslag, maar is in veel gevallen wel afdoende. Je kunt als vrouw gewoon weer blote kleding dragen zonder dat je je voor je beharing hoeft te schamen.

Huidverbetering

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De huid kan de nodige problemen geven, zoals ontsierende vlekjes en oneffenheden. Als de schoonheidsspecialiste de problemen niet afdoende kan oplossen dan kan een behandeling in een laserkliniek in Enschede uitkomst bieden. De huid wordt uiterst precies behandeld met de laser zodat deze er gezonder en fitter uit gaat zien. Huidverbetering kan ook uitkomst bieden na een operatie of verwonding waaraan je een ontsierend litteken hebt overgehouden. Het litteken kan met behulp van laser vervagen waardoor het minder opvalt.

Spijt van je tatoeage

Een tatoeage laten zetten is zo gebeurd. Maar wat nu als je relatie uit gaat en je hebt de naam van je, inmiddels ex, vriend of vriendin pontificaal op je arm staan? Daar wil je natuurlijk graag vanaf. Je kunt er dan een vlinder overheen laten zetten of een andere afbeelding, maar weg laseren is ook een optie. Afhankelijk van de afmetingen van de afbeelding zijn hier soms wel meerdere sessies voor nodig. Bedenk ook dat het resultaat niet altijd 100 procent positief is. Soms blijft een lichtere plek op de huid achter. Het advies blijft daarom om goed na te denken voordat je een tattoo laat zetten. Zeker als het gaat om een afbeelding die altijd zichtbaar is, zoals in je hals of op je pols is dit heel belangrijk. Het is niet voor niets dat bij jonge kinderen geen tatoeages mogen worden gezet. Bij oudere kinderen mag dit alleen op veilige plaatsen, dus niet in het gezicht of de hals en niet op handen en polsen.