Kom zingen bij Regiokoor Tamtam

Algemeen Kort nieuws

GROESBEEK - Regiokoor Tamtam, opgericht door Eugène Ceulemans in 2020, sluit binnenkort het seizoen 2022/23 af en begint eind augustus weer onder de enthousiaste leiding van dirigent Miriam Westgeest aan een repertoire met onder andere Kerstliederen en een optreden op maandag 18 december.

Het repertoire is breed: mooie muziek in allerlei stijlen en meerdere talen. Ben je geïnteresseerd in bijvoorbeeld alleen popmuziek, dan is dit niet het koor voor jou, maar vind je zingen leuk en houd je van ‘de puntjes op de i’, ben je gemotiveerd, dan ben je bij Tamtam op de juiste plek. Er heerst bij het koor een positieve en enthousiaste sfeer wat zorgt voor een muzikale maar ook een sociale eenheid: naast repetities organiseert het koor in het voorjaar een liedjesavond in een kroeg en een zomerborrel aan het einde van elk seizoen. 

Het koor zingt iedere maandagavond van 19.30 tot 21.15 uur in de hal van basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek. 

Er plaats voor nieuwe leden, van harte welkom om een avond te komen kijken, luisteren en natuurlijk mee te zingen. Enige bekendheid met koormuziek is fijn, maar niet noodzakelijk. Stuur een e-mail naar Brigitte Hopmans voor informatie: regiokoortamtam@gmail.com.