Ondernemer en eigenaar Hafid.
Ondernemer en eigenaar Hafid. Foto:

Inkstation Nijmegen al twintig jaar hétvertrouwd adres voor toners en cartridges

Algemeen

NIJMEGEN - Niet de grootste onderneming als het gaat om vierkante meters, maar wel een winkel met een groots assortiment. Inkstation aan de Hertogstraat 2 in Nijmegen bestaat 20 jaar. Hét adres voor toners en cartridges. Nieuw of om te laten hervullen. “We hebben een enorme voorraad en ik durf best te beweren dat wij een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld 123inkt.nl”, aldus ondernemer en eigenaar Hafid.

Hafid zag twintig jaar geleden in Duitsland een Inkstation met hervulbare cartridges. “Nieuwsgierig als ik ben heb ik me in dat product verdiept. Ik droomde al langer om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en greep mijn kans.”

“Ik ging op gesprek bij Inkstation dat toen in Nederland één winkel had en wel in Roermond. Zij wilden graag met mij in zee en ik moest maar eens op zoek gaan naar een locatie. En dat werd de Hertogstraat in Nijmegen. Nu alweer twintig jaar geleden. Ik was toentertijd het tweede Inkstation van heel Nederland!”

Meer mensen zagen brood in de verkoop van toners en cartridges en weldra kende Nijmegen maar liefst vijf winkels. Inmiddels is het filiaal aan de Hertogstraat weer de enige in zijn soort. “Ik bedien zowel de zakelijke als de particuliere markt. We hebben alles op voorraad. Klanten weten ons goed te vinden. Ze zijn tevreden en blij met ons professionele, betrouwbare en eerlijke advies. Dat schept vertrouwen.”

Bij Inkstation Nijmegen kunt u ook aankloppen voor reparaties van smartphones en Ipads en accessoires als kabels en (bescherm)hoesjes. “Onze vaste klanten kunnen ook terecht voor reparaties en onderhoud van hun printers.”

Dit jaar dus het 20-jarig bestaan. ‘Dat gaan we natuurlijk vieren samen met onze klanten. Hoe? Houd daarvoor de advertenties in De Brug Nijmegen in de gaten. En kijk vooral ook op onze website en bekijk ook de online shop.”  

Inkstation Nijmegen
Hertogstraat 2 Nijmegen
info@inkstationnijmegen.nl
tel. 024 - 324 3336
www.inkstationnijmegen.nl