Bouw GaragePark Nijmegen

Algemeen

NIJMEGEN - Op bedrijventerrein Oostkanaaldijk in Nijmegen realiseert GaragePark 93 garageboxen, voorzien van de meest uitgebreide beveiligingsmaatregelen. De bouwwerkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting halverwege 2022 hun box in gebruik kunnen nemen.  

Na Apeldoorn en Tiel is GaragePark Nijmegen de derde Gelderse locatie. Het nieuwe park ligt vlakbij de Energieweg, de verbinding tussen de A73 en de nieuwe stadsbrug ‘de Oversteek’ van Nijmegen richting Arnhem. Hierdoor is GaragePark Nijmegen niet alleen goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit Nijmegen, maar ook voor degenen die uit de richting van Tiel, Oss, Wijchen en Venray moeten komen. 

“Op het nieuwe park realiseert GaragePark 93 boxen, waarbij de vier verschillende types variëren van 15 tot 29 vierkante meter. Die boxen staan zowel op de begane grond als op de eerste etage. Ondernemers hebben 24/7 toegang tot hun box, of kunnen hem vanwege de BORG-2 gecertificeerde beveiliging zorgeloos achterlaten”, aldus GaragePark.