Burgemeester Bruls (midden) bezoekt de Dar.
Burgemeester Bruls (midden) bezoekt de Dar. Foto: Dar

Bruls bezoekt de Helden in het afval en het groen

Algemeen

Nijmegen - Van 1 tot en met 7 maart was het de Week van de Helden in het afval en het groen. In het hele land werden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de afval- en reinigingsbranche in het zonnetje gezet. Ook Dar deed hieraan mee. Op verschillende manieren werd de waardering voor deze Helden geuit.

De hele week kregen medewerkers van Dar tekeningen van kinderen. Deze hingen op het raam of zaten op afvalzakken en -bakken geplakt. Ook kregen de Helden een extra waardering van bewoners die hun hand of duim opstaken.

Dar bedankt de Helden met een thermosfles

De medewerkers van Dar kregen allemaal een thermosfles cadeau. Een handig cadeau. Met een thermosfles bespaar je een hoop afval. En is makkelijk voor onderweg.

Bezoek van burgemeester Bruls

De week van de Helden in het afval en het groen werd afgesloten met een bezoek van de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls. Hij ging in gesprek met collega’s van inzameling en beheer openbare ruimte over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Ook bracht Bruls een bezoek aan de milieustraat in Nijmegen. Een mooie blijk van waardering voor alle Helden van Dar.

De week van de Helden in het afval en het groen

“Iedereen in de afval- en reinigingsbranche verdient dagelijks waardering. Daarom was van 1 tot en met 7 maart 2021 de Week van de AfvalHelden. Helden met een hoofdletter H, want dat zijn ze. Bij Dar heette dit de Week van de Helden in het afval en het groen. Elke dag weer zorgen zij met hun werk voor een schone en frisse buurt. Want hoe zou de Dar-regio er zonder hen uitzien?”, aldus Dar.

www.dar.nl/helden


Afbeelding