Nijmeegse schrijvers in actie voor Kinderboekwinkel

Algemeen

Nijmegen - Nijmeegse kinderboekenschrijvers hebben de handen ineengeslagen om Kinderboekwinkel Nijmegen door de lockdown heen te helpen. Zes schrijvers - Marloes Morshuis, Marc ter Horst, Linda Vogelesang, Marjolijn Hovius, Tineke Honingh en Thijs Goverde - sluiten zich niet alleen aan bij de CPNB-campagne #steunjeboekhandel; ze doen méér dan alleen een oproep. De komende weken voeren ze campagne met stunts en acties.

Tot en met 10 februari wordt er elke woensdag en zaterdag een gesigneerd boek van één van de schrijvers verloot onder klanten die in die week telefonisch of online een bestelling hebben geplaatst bij de Nijmeegse kinderboekwinkel (via www.kinderboekwinkelnijmegen.nl).

De eerste 10 scholen die boeken voor de schoolbieb bestellen ter waarde van ten minste 250 euro krijgen een gratis online schrijversbezoek.

Bestel je boeken bij de winkel? Dan zou het zomaar kunnen dat de bakfiets waarmee de boeken worden bezorgd, niet bestuurd wordt door een winkelmedewerker maar door een van de Nijmeegse kinderboekenschrijvers.

Meer acties zijn in voorbereiding.

Voor meer informatie neem contact op met Thijs Goverde, via tel. 06-51768166 of demanzelf@thijsgoverde.nl