Samenwerking Thiemeloods en Meneer Otis

Algemeen

Nijmegen - Thiemeloods en Meneer Otis slaan de handen ineen en presenteren vanaf 1 november twee programmalijnen: Otis x Thiemeloods op de zondagen met storytelling, theater en cabaret. Op de donderdagen wordt het podium gevuld met comedy tijdens een reeks try-out avonden. Het programma bestaat onder andere uit Wouter Monden, Arjan Kleton, Soula Notos, Ramon Chatrer, Marjolein Frijling.

“Voorstellingen die vermaken, voorstellingen die actueel zijn, voorstellingen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Met een grote diversiteit in het programma is er voor iedereen de mogelijkheid om in tijden van sociale afstand toch een avondje uit te plannen”, aldus de initiatiefnemers.

Op zondag 1 november start Otis x Thiemeloods met de voorstelling Roestplaats van Ramon Chatrer. Met een combinatie van manische hersenspinsels en rauwe kleinkunst duikt Ramon Chatrer in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hij zingt en schreeuwt over de onrust die schuilgaat achter zijn charmante voorkomen.

Locatie: Thiemeloods aan de Leemptstraat 34 in Nijmegen. Zaal zondag en donderdag open om 19.45 uur, start 20.00 uur (in specifieke gevallen zoals twee rondes kan hiervan afgeweken worden). Tickets: €15 (1 persoon), €30,00 (2 personen / 1 huishouden).

www.thiemeloods.nl

www.meneerotis.nl