Expositie in Wijkcentrum Meijhorst

Algemeen

Nijmegen - In Wijkcentrum Meijhorst in Nijmegen zijn van 7 januari tot 31 maart werken tentoongesteld van deelnemers van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (CCN-Z). De opening is 10 januari tussen 15.00 en 18.00 uur.

In het Atrium en op de 1e etage van Wijkcentrum Meijhorst is een 40-tal schilderijen en tekeningen te bezichtigen. Het werk is zeer divers en gemaakt in de vrije teken- en schildergroepen, de aquarelleergroep en de groep abstract tekenen en schilderen. Daarnaast worden in de vitrine in het Atrium werkstukken van toekomstige workshops tentoongesteld.

Gedurende de hele expositie hebben bezoekers de mogelijkheid om op woensdagmiddag kennis te maken met het aanbod aan creatieve hobby’s van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Er staan demonstraties gepland van onder meer tekenen/schilderen, stippen, boekbinden, steenkunst en edelsmeden.

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid is er voor beginners en gevorderden, voor knutselaars en scheppende kunstenaars vanaf 18 jaar. In een ontspannen omgeving geef je vorm aan je eigen creativiteit en leg je makkelijk contact met anderen. .

Meer informatie: www.ccnz.nl, tel. 024 - 345 521 13 of info@ccnz.nnl