Afbeelding

N.E.C. presenteert nieuwe hoofdsponsor

Algemeen

Nijmegen - Het Kelfkensbos was donderdag 25 oktober het decor van de onthulling van de nieuwe hoofdsponsor van N.E.C.: het Nijmeegs transportbedrijf De Klok Logistics. Het Nijmeegse transportbedrijf is de rest van dit seizoen hoofdsponsor van NEC, nadat eerder deze week bekend werd dat de oude sponsor - EnergieFlex - failliet is.

“Verheugd, opluchting, enorm blij met de deal en trots op mijn team’, dat zijn de eerste woorden die Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C. Nijmegen, kan delen. “Het is natuurlijk een ongelooflijke prestatie van ons commerciële team om enkele dagen na het faillissement van onze hoofdsponsor bekend te mogen maken dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Een hoofdsponsor die het volledige resterende contract van Energieflex overneemt, waardoor de toekomst en de begroting van dit seizoen voor de club gered is. Vanaf vorige week, toen we het nieuws omtrent de surseance van betaling van Energieflex ontvingen, is iedereen vol energie en 24/7 aan de slag gegaan om zo snel als mogelijk door te kunnen schakelen. Ik ben trots op onze mensen die met zoveel overtuiging en geloof aan de slag zijn gegaan.”

“Veel van onze partners zijn opgestaan en hebben ons geholpen met het aanleveren van potentiële leads en contacten. Deze steun gaf ons een enorme boost en geeft de kracht van de club N.E.C. nogmaals aan. We hebben deze week verschillende partijen bezocht en gepresenteerd. Onze propositie, waarbij ‘investeren in het voetbal, in de jeugdacademie en in een breed maatschappelijk programma voor veel mensen in het Rijk van Nijmegen’ sloeg direct aan. Het is dan ook extra mooi dat de partij die nu instapt dat ook mede doet vanwege deze propositie. Niet alleen doet deze hoofdsponsor iets voor de club N.E.C., maar ook voor de supporters en alle inwoners van het Rijk van Nijmegen,” aldus de algemeen directeur.