Afbeelding
Foto: Modern

Bedden gezocht voor deelnemers Vierdaagse

Algemeen

Nijmegen - De internationale Wandelvierdaagse Nijmegen 2018 staat in de startblokken. Nog niet alle wandelaars hebben een slaapplek gevonden. Daarom zoekt vierdaagsebed.nl nog inwoners uit Nijmegen en directe omgeving die een bed te huur hebben voor Vierdaagse deelnemers. Vierdaagsbed is vooral nog op zoek naar éénpersoonsbedden. Meerdere bedden op één kamer kunnen ook aangemeld worden.

Vierdaagsebed.nl - een initiatief van VVV Rijk van Nijmegen - brengt elk jaar vele honderden wandelaars onder bij circa 800 gastgezinnen. De gastgezinnen bieden, in ruil voor een vergoeding, de wandelaar een comfortabele overnachting en ontbijt. Optioneel is ook de verzorging van een lunchpakket en warme avondmaaltijd.

Hanneline Oosting, adjunct directeur van Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, is erg te spreken over dit unieke staaltje van (Nijmeegse) gastvrijheid: “De inwoners van het Rijk van Nijmegen dragen bij aan de prestaties en de unieke beleving van de wandelaar. En uit de matches tussen wandelaars en gastgezin komen soms leuke contacten voort. Ook dit jaar doen we weer beroep op de gastvrijheid van inwoners, want we zoeken nog bedden! En dan bedoelen we goede, comfortabele bedden en het liefst op basis van volpension. De prestaties van de wandelaars verdienen natuurlijk een goede nachtrust en goede maaltijden.”

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het online inschrijfformulier op vierdaagsebed.nl. Bij vragen kan men contact opnemen met VVV Rijk van Nijmegen, via info@vierdaagsebed.nl of tel. 0481-366280 (maandag t/m vrijdag tussen 09.30-17.30 uur).

Vergoedingen
De vergoeding voor het gastgezin bedraagt 32,20 euro per persoon per nacht, op basis van overnachting met ontbijt. Voor volledig pension (met lunch en warme avondmaaltijd) 45,08 euro per persoon per nacht.